• Klip

  Hvad enten du trænger til at få studset spidserne eller du trænger til en helt ny frisure, så er en almindelig klipning hos JL Coiffure til dig, der ønsker en simpel og klassisk klipning.

  Alm. Klip inkluderer hårvask med økologiske og miljøvenlige hårplejeprodukter, der alle er certificerede. Derudover sørger vi selvfølgelig for den bedste kvalitet af selve klipningen. Vores redskaber er i top, og vi holder stort fokus på dine ønsker. Hvis du overvejer en ny frisure, vil vi også kunne vejlede dig til det bedste valg i forhold til din ansigtsform og din hårtype.

  En almindelig klipning tager ca. 30-50 minutter.

 • Thermoklip

  Thermoklip er som en almindelig klipning – den foregår blot med hot scissors, dvs. opvarmede sakse. Og det er her hele forskellen ligger. Varmen gør nemlig, at hårspidserne bliver forseglede, når der klippes. Denne forsegling beskytter håret fra skader, så hårenderne ikke spalter. Døjer du meget med spaltede spidser, er det altså oplagt at vælge Thermoklip hos JL Coiffure. Klipningen er også meget velegnet til dig med tørt og skadet hår.

  Håret vokser hurtigere end efter almindelig klip, og du får sundere hår allerede efter første klipning. Så hvis du går og drømmer om at få langt og lækkert hår, kan du med fordel vælge Thermoklip.

  En sådan klipning holder 3-6 måneder og tager 30-60 minutter i salonen.

 • Split Ender Pro

  Split Ender Pro er en behandling, hvor det kun er spidserne, der klippes med en specialdesignet type trimmer, der netop hedder Split Ender Pro. Når dit hår bliver klippet på denne måde, er det altså kun de ødelagte spidser, der ryger, og du får lov at beholde næsten samme længde på dit hår. Det egner sig altså perfekt til dig, der gerne vil have langt hår.

  Klipning med Split Ender Pro giver desuden mere glans i håret, og håret bliver blødere. Behandlingen inkluderer også hårvask med økologiske og miljøvenlige hårplejeprodukter og kan kombineres med almindelig klipning. Alt afhængig af længde og tykkelse af håret, tager klipningen mellem 45 minutter og halvanden time.

 • B3 demi permanent hårkur

  Hvis dit hår trænger til en ekstra kærlig omgang, så er denne B3 demi permanent hårkur et oplagt valg. Hårkuren er halv-permanent og holder i op til 12 hårvaske. Vasker du hår hver anden dag, holder den altså i over 3 uger.

  B3 demi permanent hårkuren er genopbyggende, glansgivende og en styrkende behandling. Hårkuren går nemlig ind og genopbygger de vigtige keratinbindinger i håret, som beskytter håret og holder det sundt.

  Hårkuren er desuden silikonefri og perfekt til skadet eller farvet hår. Denne revitaliserende hårkur kan tilvælges ved almindelig klip, og klipning tager ca. 30-50 minutter afhængig af hårtype og -længde.

 • Olaplex Stand Alone Salon Behandling

  Olaplex er et anerkendt mærke, der bruger et unikt og patenteret molekyle i behandlingen. Olaplex Stand Alone Salon behandling reparerer og forøger de svovl- og saltbindinger, som er med til at sikre at håret holdes sundt. Disse svovl- og saltbindinger brydes nemlig ved varme og ved kemibehandlinger, så har dit hår været udsat for produkter med meget kemi og for mange varmebehandlinger, fx daglig brug af glattejern, kan det godt være skadet.

  Olaplex trænger dybt ind i kernen af håret og genopbygger desuden keratinbindingerne i håret. Skadet, tørt eller farvet hår har alle gavn af en behandling med Olaplex. Til dig med farvet hår, bliver hårfarven nemlig flottere og holdere længere, når farvning kombineres med en Olaplex behandling.

  Olaplex behandlingen består af to behandlinger, som vi klarer i salonen, og du får en større effekt, hvis du også bruger Olaplex no. 3, som er en hjemmebehandling.

  Olaplex er silikonefrit og ikke testet på dyr. Resultatet af behandlingen er smukt og velplejet hår.

 • Rahua Detox Treatment

  Rahua Detox Treatment er en behandling til dig, der har brug for at starte forfra med dit hår. Alle ingredienserne i behandlingen stammer fra Amazonas regnskov og er 100% naturlige, økologiske og veganske.

  En af de aktive ingredienser i behandlingen er den berømte ungurahua olie, som er kendt for sin evne til at fugte og nære hår og hovedbund helt i dybden. Derudover indeholder behandlingen også arganolie, der har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Arganolien er blandt de absolut mest effektive skønhedsolier, som også har en fantastisk virkning på hår.

  Blandt ingredienserne i behandlingen findes også jojoba-, solsikke, balsamtræ-, saflor-, sachor inchi og buritiolie. Altså en velvalgt blanding af kraftfulde og næringsrige planteolier.

  Med en Rahua Detox Treatment tilføres både hår og hovedbund skønhed, vitalitet og styrke. Kombinationen af de forskellige olier giver en effektiv pleje af håret, som varer ved. Og så er det fantastisk, at behandlingen består af 100% naturlige ingredienser – fri for sulfater og parabener. Derfor er det også oplagt, at vi tilbyder denne behandling i JL Coiffure. Særligt fordi håret efterlades silkeblødt, skinnende, stærkt og smukt – præcis som det bør være.

 • ohn Masters Organics Repair Hair Mask with Honey & Hibiscus

  I JL Coiffure tilbyder vi denne hårmaske, der er fuld af naturlige ingredienser og indeholder mindst 70% økologiske ingredienser. Hårmasken er et godt valg for dig med ødelagt og tørt hår. En af maskens hovedegenskaber er nemlig, at den går ind og tilfører håret fugt og pleje og reparerer ødelagte hårfibre.

  En af ingredienserne er økologisk honning, som giver næring og er med til at fugte håret helt ned til rødderne. Derudover er der også økologisk hibiscus blomserekstrakt i hårmasken, som indeholder vigtige aminosyrer til at give håret sin styrke tilbage.

  Hårmasken indeholder også bucari butter, mongongo-olie og hyaluronsyre, der alle har til formål at indkapsle fugten og beskytte håret mod fremtidig slid og stress.

  John Masters Organics Repair Hair Mask indeholder hverken silikone, parabener, ptthalater, mineralske olier eller syntestiske duftstoffer. Og så er den cruelty free. Så vil du gerne forlade vores salon med lækkert, revitaliseret hår og med god samvittighed, så er der masser af grund til at tilvælge denne hårmaske.

 • Rahua Omega 9 Hair Mask

  Denne hårmaske fra Rahua er en af de masker, vi er rigtig glade for at bruge i salonen. Hårmasken indeholder en kombination af forskellige olier, blandt andet ungurahua olien, som stammer fra Amazonas, og som er rig på Omega 9 fedtsyrer, der er med til at styrke håret.

  Det smarte ved ungurahua olien er desuden, at dets molekyler er rigtig små. Det betyder at hårmasken kan trænge dybt ind i håret og give næring til både hår og hovedbund.

  Hårmasken indeholder 100% naturlige ingredienser og er en fantastisk oplevelse for dit hår. Den reparerer og styrker beskadiget hår, fornyer glans og giver kraft til farverne i håret. Rahua Omega 9 masken er også gennemtænkt i og med, at den indeholder lavendel og eukalyptus, som giver en aromaterapeutisk oplevelse, når masken påføres.

  Der er mulighed for at tilvælge denne behandling, når du bliver klippet hos JL Coiffure. Selvom det er en professionel hårmaske, er det også muligt at købe den med hjem og påføre den derhjemme, når håret igen trænger til nyt liv.

 • Alm. Farvning

  En almindelig farvning hos JL Coiffure er med brug af økologiske produkter, så du får det bedste resultat uden at skade håret. Vi bruger Organic Pure Care farver, en produktserie, der er baseret på planter og som er uden kemiske tilsætningsstoffer og selvfølgelig fri for ammoniak, PPD og resorcinol.

  Almindelig farvning er helfarvning med en farve og med mulighed for at vælge permanente eller demi-permanente farver. Sidstnævnte kan være smart, hvis du gerne vil prøve en farve af og er lidt i tvivl om valget. Organic Pure Care dækker op til 100% af gråt hår, så du kan se frem til et rigtig godt resultat.

  Ved almindelig farvning tilbyder vi desuden at bruge B3 (89 kr.) eller Olaplex (279 kr.) som ekstra beskyttelse i forbindelse med farvningen. Begge plejemidler passer og genopbygger kreatinbindingerne inde i håret, så skaden ved hårfarven bliver minimal.

  Afhængig af hårlængde, tager farvning ca. 1 til halvanden time.

 • Foliestriber i toppen (15-25 foliepakker)

  Til dig, der vil løfte dit hår med lidt farve, men ikke vil have en helfarvning, tilbyder vi i JL Coiffure at farve dit hår med folietriber i toppen. Det giver mere spil i håret og gør håret mere spændende. Vi bruger afblegningsprodukter fra Organic Pure Care, som er økologiske og godkendte af Grøn Salon. Produkterne er derfor naturligvis fri for ammoniak og andre skadelige kemikalier.

  Foliestriberne er mildere for håret end almindelig farvning, og vi benytter altid B3 hårbeskyttelse i forbindelse med afblegning med foliestriber, således at håret bliver beskyttet og styrket. B3 sørger desuden for at genopbygge hårets vigtige keratinbindinger.

  Farvning med foliestriber tager ca. 1 til halvanden time.

 • Foliestriber i hele håret

  Foliestriber kan både bruges blot i toppen til at lysne håret, men det kan også bruges i hele håret til at lysne håret i flere forskellige toner, mindst 2-3. Farvning ved foliestriber ser meget naturligt ud og holdere længere tid end en helfarvning.

  Farvningen foregår med Organic Pure Care afblegningsprodukter, som er godkendte af Grøn Salon, fri for ammoniak og skadelige kemikalier, og som er milde ved håret. Skaden som sker ved hårfarvning er altså minimal. Vi bruger desuden altid B3 hårbeskyttelse, som styrker håret og genopbygger dets keratinbindinger. På den måde kan du sagtens få lysnet dit hår uden at gå på kompromis med hårets sundhed.

  Farvning med foliestriber i hele håret tager ca. 2-3 timer.

 • Baby hilightghs

  Baby highlights er en måde at farve håret på, så man opnår maksimal lysning af håret, og man undgår de gule nuancer, som man nogle gange kan opleve ved almindelig helfarvning. Baby highlights fås vha. Organic Pure Cares afblegningsprodukter, som er naturlige og godkendte af Grøn Salon. Produkterne indeholder ingen farlig kemi eller ammoniak. Der er altså tale om et mildt produkt, som minimerer hårets skade ved farvning.

  Med baby higlights opnår du de smukkeste, blonde farver i håret, og behandlingen holdere længere tid end helfarvning. For at minimere den skade, håret tager ved farvning, bruger vi desuden B3 hårbeskyttelse, når vi laver baby highlights. B3 styrker håret og sørger for, at keratinbindingerne i håret bliver genopbygget.

  Farvningen tager mellem 2,5 og 4 timer.

 • Balayage eller Ombre

  Balayage eller ombre er en moderne teknik inden for hårfarvning, hvor man opnår en utrolig smuk overgang fra naturligt mørkt hår i hårbunden til fine, lyse spidser. Det ser meget naturligt ud og holder i lang tid, således at det er nok at gentage farvningen 2-3 gange om året.

  Til Balayage bruger vi i JL Coiffure de økologiske afblegningsprodukter fra Organic Pure Care, som er milde og fri for ammoniak. Organic Pure Cares produktserie er desuden godkendte af Grøn Salon.

  Ved farvningen bruger vi B3 hårbeskyttelse, som indeholder ingredienser, der minimerer skaden, som håret tager fra at blive farvet. B3 både styrker og genopbygger hårets keratinbindinger.

  Balayage eller ombre farvning tager ca. 3-6 timer.